Uskoro se otvara prvi Kafanski fakultet u regiji

269

kafanski-fakultet-700x325

Da dobro pročitali. U prvom kafanskom fakultetu neće biti knjiga ni bilježnica, ali će predavanja biti i te kako zanimljiva. Predavanja će držati zgodne profesorice i šarmantni profesori pod budnim okom dekana, popularnog pjevača Bobana Rajovića, a lekcije će biti svima dobro poznate.

Projekt ”Kafanski fakultet” nazvan je po jednom od hitova Bobana Rajovića iz 2010. godine, a biće prvo izdanje Rajovićeve izdavačke kuće ‘BR:Enter Music’. Tako će šira javnost moći čuti neke od najvećih hitova ovog pjevača u interpretaciji kafanskih pjevača, pjevača neospornih glasovnih mogućnosti koji su veoma popularni u ”kafanskom svijetu i uživaju takozvanu gradsku (lokalnu) popularnost.

Neka od imena koja će se naći na jednom albumu su: nekadašnje učesnice show-a ‘Zvezde Granda’: Ana Barešić, Ivona Zlatić, Mirna Košanin a dio ovog projekta su još i Pule Skandal, Sale Talas, grupa Sinergija, Johnny and Workersi, Jole Radonjić, Jovan Jovanović, Mira Milosavljević i Mladen T. Maki.

– Sve je krenulo s filmom ‘Mali Budo’ kada je Sara Jo prepjevala ‘Provokaciju’. Došao sam na ideju da to napravim i s ostalim svojim pjesmama. Ovo je početak i za ‘Kafanski fakulet’ će se tek čuti. U planu je velika turneja sa svim ovim pjevačima uz koje će ići i mini performans, ali neka to za sada ostane mala tajna – rekao je Rajović.

Prva pjesma sa albuma ”Kafanski fakultet” premijerno je puštena sinoć na zvaničnom YOUTUBE kanalu izdavačke kuće BR:Enter Music, a kako zvuči Bobanova ”Crna lala” u ženskoj izvedbi poslušajte ovdje: