“Ivan i ja se znamo još otkad je bio u braku!” Otkrivena tajna povezanost Ane i Marinkovića u spoljnom svetu

605

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda ne prestaje da iznosi nove detalja iz braka Ane i Zvezdana Slavnića.

Milena je trenutno najpoznatija kuma na Balkanu, a kako tvrde ljubitelji društvenih mreža, nesebično mesecima brani prijateljicu Anu. Na društvenim mrežama, isplivao je snimak gde Slavnić govori o Mileninoj izdaji i tvrdi da je Ani svojevremeno preotela dečka, o čemu smo već pisali.

Zvezdan je, misleći da kamera ne snima, Ivanu Marinkoviću otkrio mračne detalje iz prošlosti Kačavende, a ujedno i potvrdio da nikada nisu bili u dobrim odnosima.

Domaći mediji su zbog ovih tvrdnji stupili u kontakt sa Milenom, koja je opovrgla svaku reč, a onda u svom stilu uzvatila:

– On je jedna smešna pojava, pozorište za decu. Zvezdan Slavnić je običan lažov koji i dalje manipuliše, to je jasno kao dan. Pokušava da okrene ljude protiv Ane i njenih prijatelja. Kao da je dobio dojavu da vodimo r.t protiv njega, pa sad pokušava da se izvuče! Ponavljam, ja sam ona koje se Zvezdan najviše plaši! Dobio je tužbu za uvredu časti, za sve što je rekao, jer ovo moji sinovi gledaju! Treba da ga bude sramota jer poznaje mog supruga sa kojim sam bila 27 godina bila u braku – rekla je Milena i nastavila:

– To što priča Ivanu Marinkoviću, “džaba je krečio”. Ivan i ja se poznajemo dugi niz godina još dok je bio u braku sa Gocom Tržan, tako da mu je svaki pokušaj besmislen. Živim za trenutak da se sretnem sa njim oči u oči, da mu kuma lepo objasni sa kim se k**** – zaključila je Milena, otkrivši svoju duboku povezanost sa bivšim suprugom Goce Tržan. S obzirom na činjenicu da su kuma i Ana nerazdvojne, pretpostavlja se da je Ćurčićeva takođe imala prilike da upozna Marinkovića.

srbija danas