MIĆA SE TAKMIČI SA MNOM PREKO NESREĆE DRUGIH LJUDI: Zorica i Janjuš porazgovarali otvoreno o PROBLEMIMA Ane i Zvezdana

41

Zorica Marković je nakon razgovora sa Zvezdanom Slavnićem obavila razgovor i sa Janjušem, a glavna tema je bio odnos Slavnića i Ane Ćurčić.

Ona ima životnu priču, da li će je reći, to je njena odluka. Šta ja imam sa tim. Ili njegova… – rekla je Zorica.

Ti ne znaš ni 2% – dodao je Janjuš.

Pita me Osman da li verujem, nema ja šta da verujem ili ne verujem, ja slušam. Oni su imali oscijalicije, borbu da se to održi, da se to poboljša. Ona je i to izgubila. Šta bi bilo kad bi bilo… Ja sam joj na kraju rekla, svoje se meso ne jede. Njegovi imaju pravo da ga podržavaju, a kakvi su njihovi međuljudski odnosi, oni najbolje znaju. Samo nek su živi i zdravi i on i ona, nek idu gde hoće. Ana je došla da zaradi novac, jer po njenoj priči je ostala bez novca. Ja sam joj rekla, sve će ovo proći – odgovorila je Zorica.

On nama ništa nije uradio – dodao je Marko.

Ali je ružno. Eto, Mikica je bio u rehabu, Miki, Zvezdan. Sad je Zvezdan napravio ovo što je napravio, a u dobroj smo realaciji. Sad da dođem i kažem: “Što nisi iz rehaba došao kod mene, nego kod Mikice i Miće?”. Da li bi to bilo u redu? A to je Mića došao i rekao Ani, što nije došla kod njega u pab kad je ušla, nego otišla kod mene koja ću joj zabiti nož u leđa. Da li je to normalno? I čak je zamolio, hteo da je zakune da ne kaže. Mića se takmiči sa mnom preko nesreće drugih ljudi. Mene rijaliti ne zanima. A drugo, treba biti realan na sve komentare, slušam njenu muku, Zvezdan ćuti, treći uvek ispadne grbav – govorila je pevačica.

Ja sam prošao pakao. Ali ne bih voleo da oni isto. Ja ih ne diram. Treba da se rešava ovako civilizovano, nego na drugi način. Ja sam samo rekao da nije lepo ono što je rekla, siguran sam da je rekla u afektu – istakao je Marko.

Zvezdan mi kaže: “Što joj nisi rekla da nije u redu”. Ko sam ja? Sve i da joj kažem, ona bira šta će i kad da kaže. Džaba, kad joj sruči pečenje na glavu, ionako joj se usr* u život – dodala je ona.

pink.rs