ANĐELA I ANA SPASOJEVIĆ SU BLAMOVI ŽIVOTA: Milica otkrila kako Bilal pokušava da joj se ISKUPI, zamerila mu što KOPIRA Filipa Cara

56

Milica Veselinović je bila naredna takmičarka koja je otvorila dušu Marku Đedoviću.

Šta se desilo sa Bilalom, Anom i tobom, kako se osećaš? – pitao je Marko.

Sa Anom sam se još jutros zakačila vezano za salon. Otkad je Bilal došao, stvorili smo neku komunikaciju. Bilal me je od početka izdvajao. Većina tih devojaka me ogovara, smeju bezobrazno u prolazu, sve sam to kulirala, naročito Anu. Rekli su mi šta se desilo, nap*šila sam ga, rekao mi je šta se desilo, ostali su sami i kao poslednji put se poljubili.

Krenula sam da mu držim predavanje. Ja ne forsiram vezu, nisam se zaljubila, pa da je neka ljubav. Više je do toga što mi se ponavljaju neke siutacije, dosta mi je da mi pričaju da se ponižavam. Iz greške u grešku. Očigledno sam izašla polupana od prošle sezone. Nijedan moj odnos ovde nije bio podržan. Krivo mi je. Zadrugari me komentarišu gore, nego npr. Anđelu. Imaju neki animozitet prema meni – rekla je Milica.

Da li misliš da Bilal kopira Cara? – pitao je Marko.

Non-stop mi zamera što sam Filipu opraštala. Kao da namerno radi neke stvari, da bi video kako ću ja. Umesto da me ceni, gleda da bude isti kao on. Ispada isti kao on, umesto da bude iznad toga – istakla je ona.

pink.rs