GREBALA BI NA KAPIJU ZBOG ANE! Anđela se svrstala u isti koš sa Aleks, progovorila o suretu sa Zvezdanovom ženom

326

Prvi gosti u radio “Amenziji” kod Osmana Karića i Janjuša su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić. Progovorili su o svom odnosu, i Zvezdanovom kratkom fitilju.

Između vas je ljubav i verovatno te je ljubav naterala an to, ali evropvatno su i devojke koje si osuđivala bile – rekao je Osman.

Naravno, nisam ih tad razumela, nisam dozvoljavala da nekog zauzetog gledam na taj način. Počeli smo kao drugari, a kasnije se ovo izdešavalo. oiz ove perspektive verujem da je bila ljubav kaos ad između nas, na nama je da li ćemo da se borimo za ovo što osećamo i želimo. Nikad ja nisam vređala, samo sam bila zastupnik toga. Nije mi krivo ništa što sam pogazila zbog njega – rekla je Anđela.

Da li se kaješ zbog roditelja možda, da li razmišlljašp kako se osećaju i šta oživljavaju? – pitao je Osman

Naravno, ali ne bih volela ta razmišljanja da delim – rekla je Anđela.

Bolje je Anđela, veselija je, nije kao kad sam ja došao, taj period im je bio baš kritčan – rekao je Janjuš.

Zvezdane, brate moj, kad si ulazio ovde, da lis i znao gde ulaziš, da li si gledao? – pitao je Osman

Gledao sam sezonu gde ti je sin bio. Ima ovo sličnih tačaka sa koledžom, tamo se desi problematika, digne tenzija – rekao je Zvezdan.

Tamo nema žena – rekao je Janjuš.

Čim sam uradio ovo što sam uradio, kriv sam – rekao je Zvezdan.

Ti si svoju slabost oktrio, ne voliš da se vređaš. ALi Neca ne zna šta može ishitreno da kaže jer nije živeo u naše vreme. Dejan Dragojević da ti uđe kasnije, on bi te izbacio u sekundi – rekao je Osman.

Sve to stoji, daos am sebi za pravo da nikoga nisam opsovao, rekao ružnu reč. Ja radim po difoltu, volim da pomognem. Pokušaću da se smirim – rekao je Zvezdan.

pink.rs