Slavuj na Palama ugostio Šemsu i Nihada !

296

semsa_pale_345546366

U nizu serijala “BH razglednice” u emisiji “Nedeljno popodne” bijeljinske televizije BN ovoga puta ih je ugostila Opština Pale. Naravno, sve se dešavalo na otvorenom prostoru u samom centru. “BN”-ovci su ugostili predstavnike svega zanimljivog što je vezano za taj dio bh. podneblja.

Naravno sve je propraćeno i muzikom koja je i privukla veliki broj Paljana. Našli su se tu Mišo Maunaga, Ljubiša Vasiljević, Nihad Alibegović i Šemsa Suljaković. Bez pretjerivanja, Nihad i Šemsa su oko sebe okupili veliki broj poznanika i onih koji su poklonici njihove pjesme. Svi su željeli da se slikaju s njima, nisu prikrivali ushićenje i zadovoljstvo a gostoprimstvo nije propustio da ukaže i načelnik opštine kao i, kako sam za sebe reče, propali pjevačn a sadašnji političar Slavko Jovičić Slavuj.

Njihov stari znanac Mišo Maunaga im je uspio ukratko ispričati svoje životne putešesvije tokom 20 posljednjih godina od kada se nisu vidjeli, a inače su stari muzički znanci. Ljubiša Vasiljević, inače ujak Nikoline Kovač, se nije udostojio čak ni da priđe i pozdravi prvu damu folka, a prolazio je tik pored nje. No, ni to nije pokvarilo rapoloženje i užitak ni Nihadu a ni Šemsi koji su kazali da su prijatno iznenađeni prekrasnim prijemom i gostoprimstvom mjesta nadomak Sarajeva u koji nisu zalazili pozadugo.