Bolest ostavila traga na Sinanovom licu!

270

3-Chic-Sinan-Sakic

Nakon zdravstvenih problema koji su ga doveli do bolnice, Sinan Sakić je uspješno priveo kraju svoj oporavak i kaže i sam da će uskoro biti spreman da uzme mikrofon i stane na scenu.

Naravno, mi smo pratili cijeli tok njegovog oporavka, na naše i zadovoljstvo njegovih mnogobrojnih pristalica, odnosno pristalica bezbrojnih hitova i evergrina. No, ono što je kamera zabilježila na njegovom nedavnom istupu na jednoj lokalnoj TV stanici, koja je bila u posjeti pomenutom pjevaču i njegovom drugom domu Loznici, slike nisu baš zadovoljavajuće. Naime, trag njegove apstinencije od muzike i ležanja koje on, kako kaže, najviše mrzi a pogotovo bolničkog liječenja od kojeg ima fobiju, je vidan.

Mnogo se komentarisalo u intervjuu sa njima i nikome nije promaklo da nema niti traga od njegove konfuznosti u komunikaciji što je mnogo važno, da je nasmijan i zadovoljan te da je novi režim u njegovoj ishrani i životnim navikama, iako izmjenjen, ostavio pozitivan trag na njemu. Sinan i sam kaže da on nikada nije bio punačak, da je uvijek bio mršaviji i da kilogrami ništa ne znače za čovjeka.

Najbitnija je, dodao je, psihička i fizička čistoća. A što se tiče tog nekog traga na licu sve se to da dotjerati. Tačno je da svaki čovjek pa i poslije bezazlenog gripoznog virusa izgleda iscrpljeno, a ne poslije tako dugotrajnog liječenja kojem je bio podvrgnut Sinan.