DJ Krmak prikriva ljubavnu aferu sa Sarajkom?

304

krmak15_344598070

Najneobičniji muzički i lični stil bez sumnje ima DJ Krmak. Takvi su njegovi spotovi, takve su, kako rekosmo, i njegove pjesme a on sam u tom stilu i imidžom i scenskim ponašanjem. Publika je na njega takvog navikla mada dosta njih ne zna kako je on izvanredan interpretator svih muzičkih pravaca, zapravo važi za jednog od kvalitetnih pjevača.

No, njegov vlastiti odabir je zasigurno bio unosniji kada je posao u pitanju jer je drugačiji od ostalih. Sa terena stižu i informacije kako izvanredno radi jer zna da napravi atmosferu u kojoj se nađe i pokoji “presijek” njegovog stila. Ubaci on još štošta zanimljvog u svoj repertoar u nastupu. Stoga nas je i začudila “pričica” da DJ Krmak u Bosni radi najviše humanitarne koncerte. Mi ne bismo bili ono što jesmo kada ne bismo pročačkali i saznali pravu istinu.

A onda dolazimo do informacije od strane njemu bliskih ljudi kako tim navodnim humanitarnim koncertima zatire trag pravoj istini, a to je da dolazi u Bosnu, tačnije u Sarajevo da bi se našao sa izvjesnom djevojkom u koju se, kažu, opasno zaljubio. Ljubav, veli naš izvor, cvjeta zbog čega je krije ne znamo, da li zbog djevojke ili sebe samog. Svakako da ćemo produbiti našu informaciju uskoro. Do tada samo možem reći da DJ Krmak odlično radi a te humanitarno ljubavne varke je čuvao u tajnosti sve do sada.