Zbog susreta s obožavateljem iz Bihaća Cristiano Ronaldo u studenom dolazi u Zadar?

235

page

 

Prema pisanju nasih medija, svjetska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo trebao bi u studenom doći u Zadar.
Naime, kako navodi Dnevni avaz, upravo bi se u Zadru, točnije u Zračnoj luci Zadar, navodno trebao dogoditi susret između Ronalda i Adija Rekića iz Bihaća, jednog od najvećih obožavatelja ovog nogometaša.
Prema priči, sve je počelo slučajnim Rekićevim gostovanjem u jutarnjem programu RTV USK s novinarom Anisom Pašalićem. Taj je razgovor pratio novinar Aleksandar Petrović iz Beograda, koji je nekoliko puta razgovarao s Ronaldom.
Petrović poznaje Jorgea Mendesa, Ronaldovog menadžera, te je ovaj povukao sve veze kako bi omogućio susret između Rekića i Ronalda.
Kako je ispričao medijima, mladi Rekić poslao je poruku Ronaldovoj sestri Kariji Aveiro putem društvene mreže, a ona mu je potvrdila da bi do susreta trebalo doći.
Dakako, mladića je ta poruka razveselila, a što je i razumnjivo jer je to nešto o čemu je kao njegov obožavatelj sanjao.
Obzirom da Adi živi u Bihaću, a zadarski aerodrom najbliži je tom gradu, odnosno udaljen je od Bihaća dva sata vožnje, stoga je jedan od planova da se susret dogodi upravo na Zemuniku.
Susret se isprva trebao održati u Bihaću, navode bosanski mediji, ali zbog ograničenog vremena kojim raspolaže veliki nogometaš, ipak se razmišljalo o aerodromima, bilo zagrebačkom, bilo zadarskom.
Dakako, ako se ovaj susret uistinu i dogodi, to će svakako zahtijevati i vrlo jake mjere sigurnosti, obzirom da nogometaš ima specifične zahtjeve kad je u pitanju oprez i zaštita njegove privatnosti.