Poznata glumica upecala milijardera

160

3Tina-Dutta-1Atraktivna indijska glumica Tina Dutta, koju imamo prilike pratiti u ulozi Iće u seriji Odbačena koja se emituje u programu OBN TV u proteklom periodu uspjevala je od javnosti da sakrije sa kim je u vezi. Ipak, nakon što je nekoliko puta viđena u društvu indijskog milardera Indrayana, izvjesno je prenose danas indijski mediji da je ljepotica u ljubavi sa spomenutim bogatašem.
Glumica i milijarder su viđeni kako posećuju razne privatne restorane, a izvori bliski paru su kazali da su njih dvoje već bili na odmoru u Australiji kako bi pokušali da zadrže njihovu vezu tajnom.

Indrayana je jedan od najuticajnijih ljudi u industriji prooizvodnje hrane u indiji. Zbog ljubavi prema atraktivnoj glimici milijarder je ostavio suprugu sa kojim ima desetogodišnju kćerku. Kako daljina ne bi bila prepreka da se par viđa glumica je dobila na korištenje avion Cesnu koja je u vlasništvu pomenutog bagataša i pilota koji joj je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Izvori su takođe naveli da je glavni motiv njihovog zbližavanja bila strast prema biznisu, s obzirom na to da Tina ima sklonosti ka istom. Navodno glumica planira da po završetku snimanja serije „Oodbačena“ koje je planirano za januar 2015. prestane sa glumom i posveti se privatnom biznisu.

Seriju „Odbačena“ u programu OBN TV možete pratiti svaki darno dan od 22:10 h!