Druga sezona serije “Neželjene” u programu OBN TV

169

na-aana-iss-des-laado-takes-18-year-leap_003

U programu OBN TV od četvrtka 9.10.2014. od 22:55 h sa emitovanjem počinje druga sezoa popularne serije „Neželjene“. Novi nastavci serije zbog koje su u Indiji mnogi ministri morali podnijeti ostavke otkriti će nam pravi razlog zašto je Ragav oženio Siju. Novi zaplet u seriju svakako će donijeti i Janvi i Dia Sijine kćerke.

Ono što se čini da je na kraju zapravo će biti novi početak. U novim nastavcima popularne indijske serije očekuje nas 18-godišnji skok nakon što zbogom kažemo lijepom paru koji nas je držao cijelo vrijeme u neizvijesnosti, Raghavu i Siji. Također znamo da novi početak očekujemo tek nakon što se nešto završi! Iz ruralnog krajolika Veerpur, „Neželjene“ sada se se sele na otmenu lokaciju Greater Kailash u New Delhiju. Život počinje novu notu s Ammaji, njenom porodicom i Ambom, (Ammajina kćerka koje se nekad davno odrekla)

Ulogu u odgoju Sijinih kćerki preuzet će Ammaji i Amba.
Sve će nas šokirati nova uloga Ammaji, gdje će igrati baku koja će unuku odgajati pod strogim nadzorom. Djevojka koju bude odgajala Ammaji će biti naivna koja će se bojati Ammaji. Ipak ona će kriviti Ammaji za smrti njenog oca.

S druge strane, djevojka koju će podizati Amba oslikavat će karakter jake i bezbrižne djevojke koja je razmažena i voljena od Ambe koja je tretira kao vlastitu kćer.

Skok od osamnaest godina je prirodna progresija. Gledaoci će uskoro vidjeti prijelaz iz Veerpura u Delhi no je odgovoran za smrt Raghava i Siei ipak će još malo ostati tajna u Ammajinoj porodici.
Seriju „Neželjene“ u programu OBN TV možete pratiti svaki radni dan od 22:55 h.