Bosanska Nicole s božanskim glasom i stasom oduzima dah

190

dijana

Ona je šarmantna, zavodljiva, lijepa i zgodna. Gdje god se pojavi plijeni pažnjom što stasom a što glasom. Mnogi su je okarakterisali pravom zvijezdom jer ona ima sve što je potrebno – dobar izgled, talenat i pamet. Njeno ime je Dijana Bliznac a mnogobrojne kolege je zovu i Nicole zbog velike sličnosti s članicom grupe Pussycat dolls. Ova lijepa ekonomistica iza sebe ima uspješan album “Ponosna grešnica” koji je izdat pod markicom Tempo produkcije. Album je objavljen krajem 2013. godine i devet pjesama koje se nalaze na njemu, donijele su šarmantoj Dijani veliki medijski piblicitet i mnogobrojnu publiku. Svakodnevno nastupa kao u Bosni i Hercegovini tako i u mnogobrojnih europskim gradovima. Kaže da se navikla na ovaj tempo i na sve ono što nosi virus popularnosti.

“Kad si javna ličnost navikneš se na sve. I na ruže na nastupima i na bračne ponude. Ja sam mlada i želim da uživam u tome. Nisam zaljubljena mada možda se uskoro situacija promjeni, ko zna šta nosi dan a šta noć”, nasmijano nam je odgovorila Dijana.

Na pitanje koliko joj je ljepota odmogla ili pomogla karijeri odgovorila nam je sljedeće: “Lijepa se žena sviđa očima, pametna žena sviđa se srcu- jedna je dragulj, druga riznica. Ja sam svoj talenat stavila u prvi plan što je moja publika i prepoznala a moja ljepota i dobar izgled su mi samo plus,” dodala je Dijana.

Bosanska Nicole završava duetsku pjesmu sa velikom regionalnom zvijezdom koju nam nije željela otkriti.Pjesmu je napisao poznati tekstopisac Fahrudin Pecikoza dok je ekipa studija “Tempo” uradila muziku i aranžman na čelu sa Almirom Ajanovićem, Damirom Bečićem i Borislavom Domazetom. Hit u najavi će vrlo brzo ugledati svjetlost dana a do tada uživajte u Dijaninim aktuelnim hitovima.