Saša Kovačević uživa u odmoru sa djevojkom Jovanom

215

Popularni pjevač već 10 dana ljetuje sa djevojkom Jovanom Jocić u Grčkoj, gdje maksimalno uživaju u svakom trenutku daleko od svih. Pored toga što mu je ovo omiljena destinacija, najinteresantniji događaji s odmora definitivno su mu časovi ronjenja.

sasa1

Saša Kovačević sa djevojkom Jovanom, foto: Kurir

Paparaco Kurira uspeo je da zabeleži kako miljenik ženskog dijela publike sa svojom izabranicom istražuje ljepote prirodnog sijveta. Ako je suditi po fotografijama, ali i rečima izvora, Kovačević je jedva čekao da obuče ronilačko odelo i uđe u vodu.
sasa2

– Saša je sa svojom ljepšom polovinom, prijateljem i jednom djevojkom došao na plažu u turističkom mjestu Sarti, na drugom prstu Halkidikija, u poslijepodnevnim časovima. Tamo ih je dočekala instruktorka ronjenja, koja ih je odmah upoznala s pravilima ovog avanturističkog sporta. Prvo im je pokazala kako se pravilno diše, zatim ih je obučila kako da se s ronilačkom opremom ponašaju dok istražuju podvodni svijet – priča izvor dnevnog lista Kurir i dodaje da je pjevač oduševljen ronjenjem.

sasa3

– Pažljivo je slušao instruktorku, koja je nakon pola sata objašnjavanja dala zeleno svetlo i pomogla im da obuku ronilačko odijelo i stave boce s kiseonikom. Posle dva sata ronjenja, iz mora je izašao prepun pozitivnih utisaka – rekao je jedan Sašin prijatelj.