ZMBT: Slađa Hodžić osvojila žiri i prošla u TOP 40

258

Sve bliže nam je septembar i početak sedme sezone showa „Zvijezda Možeš Biti Ti“. Iza nas je i posljednja audicija pred konačan odabir, a ove ova djevojka iz Doboja je oduševila žiri svojim talentom i dobila priliku za dalji nastavak takmičenja.Dobri nastupi, lijepe pjesme, pozitivne reakcije,dobronamjerne kritike sve je to sastavni dio onoga što je Slađa dobila najprije na audiciji a onda i u TOP 100 gdje je osigurala svoje mjesto u TOP40.

1510790_1472041033068189_1292706145190764276_n

Sedmo po redu takmičenje popularnog Hayatovog show muzičkog programa u kojem se traže i otkrivaju nova muzička imena na estradnom nebu već je ušao u onu fazu u kojoj se takmiči 40 najboljih mladih pjevača sa naših prostora. U ovom dijelu takmičenja veliki broj mladih pjevača počinje da stiče i prve fanove i obožavatelje izvan granica gradova u kojima žive i gdje su već odavno poznati po svojim glasovnim sposobnostima.

Doboj ima izuzetno kvalitetnog predstavnika, prije svega mislimo na ime poput Slađe Hodžić koja već nekoliko godina svojim glasom pravi ugodnu atmosferu u ugostiteljskim objektima u kojima nastup u mnogim gradovima.Nakon prvih nastupa pokazala je svoj raskošni pjevački talenat i pokazala da je zasita zaslužila TOP 40 ali i mnogo više.

Slađu već mnogi izdvajaju kao najozbiljnijeg potencijalnog pobjednika ovogodišnjeg ZMBT-a. Raskošan glas, izvrstan scenski nastup samo su neki od pozitivnih kritika koje su upućivane na njen račun u proteklim emisijama.Njena sudbina pored pjevačkih kvaliteta ovisit će i od žirija ali i televoltinga.

Ispred redakcije portala Slađi želimo mnogo sreće u nastavku takmičenja uz neizostavnu podršku koju ćemo joj pružati. Za uzvrat ne tražimo mnogo, lijepa pjesma bit će sasvim dovoljna, nek joj je sretno.

Ovako je to bilo na prvoj audiciji: