Dzeny: “Hocu da reprezentiram anti-stereotipove danasnjih cura”

299

961273_10203396003278439_1946795446_n

Svi znamo da Dzeny ima svoj poseban stil sto se tice i pjevanja a i stylinga, Iz sedmice u sedmicu nas iznenadjuje, ali ovaj petak posebno. Po prvi put je dobila ostriji komentar za styling, i to od prof. Emira, gdje je rekao da “..vecerasnji styling nije primjeren eteru u koji ide”.

Pitali smo Dzeny ako ima komentar na to sve, i evo sta je rekla: “Kao sto sam rekla i na Glam Blamu, moj styling ovog petka nije bio nimalo provokativan. Naprotiv, bio je sasvim solidan uz onaj moj sexappeal, sto je prof. Ana spominjala. Kod nas u Europi je to sasvim normalno, i ja pokusavam da uvedem nesto novo na nasa podrucija. Ne znam povodom cega je Emirov komentar, bila sam slicno obucena i prije, i to uz pohvale. Sve u svemu, ja se oblacim kako se ja osjecam udobno, naravno uz eleganciju.

Usput, ja hocu da reprezentiram “anti-stereotipove” danasnjih cura. Hocu da se zenske svih godista osjecaju dobro onakve kakve jesu, i da znaju da ne moraju da izgledaju na jedan poseban nacin da bi bile voljene, to jeste, da ne moraju izgledati kao tipicni stereotipovi: silikoni, napuhane usne, i sta vec..

Volite sebe kakve jeste i bicete voljene. Nastup i komentare mozete pogledati ispod, a ako zelite da podrzite Dzeny, glasajte putem broja: 096 820 831